Tračne žage za kovino BOMAR po ugodni ceni  

 

Čeprav se tračne žage za kovino najbolj uporabljajo v industriji in profesionalnih delavnicah, j tračna žaga (namizna) prisotna tudi v domači delavnici. Tračne žage za kovino so različne, a ne glede na to, katero tračno žago boste izbrali, morate pri izbiri biti pozorni, da ima ta primerno robustno izdelavo. Ta bo namreč zagotovila dobro dušenje vibracij, ob tem pa tudi togost konstrukcije. Kar posledično pomeni tudi, da vaša tračna žaga, namizna ali katera druga,  dlje časa opravljala svoje delo.

V naši ponudbi tračnih žag so na voljo tračne žage za kovino priznanega češkega proizvajalca BOMAR, ki ima ze seboj že več kot 20 let izkušenj na področju proizvodnje tračnih žag. Izbirate lahko med različnimi modeli, vsaka tračna žaga za kovino pa zagotavlja profesionalni razrez materiala. Navdušuje pa tudi njihova ugodna cena – o tem vas bo prepričal naš cenik.

 

namizna tračna žaga za kovinotračna žaga za kovino

 

Listi za tračno žago – poleg kakovosti pomebni tudi dolžina in širina lista

 

Listi za tračno žago se zmeraj izbirajo v odvisnosti od kakovosti materiala obdelovanca, velikosti preseka obdelovanca in vrste obdelovanca (polno, profili, snop profilov ...). Glede na navedeno se izbere kakovost lista za tračno žago ter ustrezno ozobljenje - števila zob na colo v odvisnosti od premera in vrste obdelovanca. Danes najpriporočljivejša izbira je izbira kombiniranega – variabilnega ozobljenja, ki zagotavlja delo z najmanj vibracijami in čim širši spekter presekov in oblik obdelovancev. 
Poleg kakovosti je pomembno tudi, da so listi za tračno žago pravilne dolžine in širine. S pravilno izbiro dolžine in širine lista boste namreč listu zagotovili dolgo življensko dobo.

 

Listi za tračno žago HAKASSON – vrhunska kakovost po ugodni ceni

 

Pri listih za tračno žago priznanega švedskega proizvajalca ločimo tri kakovosti tračnih listov: Allpower, Commander in Powermax. Prepričani smo, da boste pri nas našli pravi tračni list, ne glede na tip vaše tračne žage, pa naj bo to namizna ali pa CNC tračna žaga. Na zalogi imamo skoraj vse dimenzije tračnih listov.

 

Obiščite nas in izberite profesionalni list za tračno žago. Verjemite, občutili boste razliko. Vabljeni.