Tračna žaga za kovino najbolj uporabna v industriji in profesionalnih delavnicah

 

Tračna žaga za kovino je najbolj uporabna v industriji in profesionalnih delavnicah, a jo najdemo tudi v domačih delavnicah. Tračne žage za kovino so lahko klasične, navadne kot tudi avtomatske, nadaljnje pa se delijo tudi na ročne, gravitacijske, dvosteberne, hidravlične, NC in CNC krmiljene. Ne glede na to, katero tračno žago boste izbrali, morate pri izbiri biti pozorni na primerno robustno izdelavo, ki zagotavlja dobro dušenje vibracij, ob tem pa zagotavlja tudi togost konstrukcije. Vse to bo vaši tračni žagi zagotovilo dolgotrajne zmogljivosti opravljanja svojih nalog ter dolg življenjski cikel.

 

Tračna žaga za kovino – ugodna cena za tračne žage BOMAR

 

Nudimo vam tračne žage za kovino priznanega češkega proizvajalca BOMAR, ki že več kot 25 let proizvaja visokokakovostne tračne žage za obdelavo kovin. Modeli tračnih žag so različni, med njimi pa najdemo prenosne, ročne, polavtomatske in avtomatske tračne žage za kovino. Vsaka tračna žaga za kovino zagotavlja profesionalni razrez materiala. Navdušuje pa tudi ugodna cena za tračne žage za kovino. Cenik vas bo o tem zagotovo prepričal.

 

tračne žage za kovinotračna žaga za kovino

 

Prenosne, ročne, polavtomatske in avtomatske tračne žage za kovino

 

Prenosna ali namizna tračna žaga za kovino Pulldown z ročnim upravljanjem je namenjena razrezu manjših obdelovancev, za ravne reze 90° ter kotne reze do 30°. Tračna žaga za kovino je namenjena za prenašanje ali postavitev na delovno mizo, lahko pa se ji doda tako podstavek kot hladilni sistem, ki zagotavlja kakovostno rezanje.
Skoraj v vsaki delavnici ali proizvodnem obratu imamo potrebo po razrezu obdelovancev do fi 250 mm. Z modeli Ergonomic ali Easycut lahko zadostimo tej potrebi. Na voljo je bogata serija modelov v ročni, polavtomatski in avtomatski izvedbi.

 

Kompaktni modeli Workline zagotavljajo razrez srednje velikih obdelovancev v delavnici ali proizvodnem obratu. Odlikuje jih inovativno rokovanje, ki zagotavlja učinkovito delo, ter veliko ekonomičnost. Modeli Transverse so masivni modeli, ki zagotavljajo razrez srednje velikih obdelovancev v delavnici ali proizvodnem obratu. Odlikuje jih tradicionalna tehnika, ki zagotavlja precizno delo. Modeli Proline so zasnovani za brezkompromisno delo v proizvodnji. Z inovativnim CNC / NC Visual Dialog krmiljnjem so enostavni za upravljanje in prepričajo z dobro kakovostjo reza. Njihova zasnova je inovativna z uporabo najsodobnejše tehnike. Modeli Individual ponujajo univerzalne tračne žage za kovino za zelo obsežen spekter z najvišjimi zahtevami za rokovanje in kapaciteto rezanja. Vsaka tračna žaga za kovino iz te serije se odlično prilega vam in vašim zahtevam. Skoraj ni zahteve, ki je ne bi mogli realizirati.