Profesionalne BOMAR tračne žage za železo po ugodni ceni

 

Vas zanima tračna žaga, s katero bi rezali železo? Potem je podjetje Storma pravi naslov za vas.

V ponudbi imamo tračne žage za železo priznanega češkega proizvajalca BOMAR, ki že več kot 20 let proizvaja visokokakovostne tračne žage. Modeli tračnih žag so različni, med njimi pa najdemo prenosne, ročne, polavtomatske, avtomatske, gravitacijske in dvosteberne tračne žage za železo. Vsaka tračna žaga za železo zagotavlja profesionalni razrez materiala. Tračna žaga za železo pa ni samo kakovostna. Njena cena je več kot ugodna. O tem vas bo prepričal naš cenik. Tračne žage za kovino so sicer nekoliko bolj uporabne v industriji in profesionalnih delavnicah, vendar jih vse pogosteje srečujemo tudi v domačih delavnicah. Ker je izbira tračnih žag izredno pestra, je izbiri ustrezne dobro nameniti nekaj več pozornosti.

 

Na voljo različne žage za železo – izbira ustrezne vse prej kot lahka

 

Žage so lahko tako klasične, navadne, kot tudi avtomatske. Delimo jih tudi na ročne, gravitacijske, hidravlične, NC in CNC krmiljene. Za vsako pa velja, da mora imeti robustno izdelavo (navadno je ta iz sive litine), ki zagotavlja dobro dušenje vibracij, obenem pa tudi togost konstrukcije. Tračna žaga za železo (cena dostopna) bo po zaslugi omenjenih lastnosti zmožna učinkoviteje, predvsem pa dlje opravljati svoje naloge. Podaljšala pa se bo tudi njena življenjska doba. Da bo tračna žaga za razrez železa služila svojemu namenu in bo omogočala kar se da precizno in učinkovito rezanje, preverite, ali omogoča tudi možnost rezanja pod kotom. Za hitro rezanje prednost zagotovo predstavlja še hitrovpenjalni primež, za dolgotrajno obstojnost tračne žage za železo pa poskrbi hladilni sistem. Med kriteriji, ki vam olajšajo izbiro nakupa tako nove kot rabljene tračne žage za železo, so tudi brez oziroma stopenjsko nastavljanje hitrosti, največja možna kapaciteta rezanja, dimenzije tračnega lista, dosegljivo območje rezanja, možno število vrtljajev krožnega lista, največji dosegljivi kot rezanja, rezalna hitrost, pa elektromotor ter njegova zmogljivost in tako dalje.

 

tračna žaga za železotračne žage za železo

 

Žaga za razrez železa potrebuje kakovostne liste

 

V podjetju Storma d.o.o. so vam na voljo visokokakovostni žagini listi za tračno žago priznanega švedskega proizvajalca HAKANSSON. Prepričani smo, da boste pri nas našli pravi tračni list za vašo žago, pa naj bo to tračna žaga za železo ali pa les. Profesionalni listi za žage za železo bodo poskrbeli, da vam bo žaga za razrez železa služila učinkovito in zanesljivo, predvsem pa dlje. Zaupajte nam in nas čimprej obiščite. Vabljeni.